Details
Een heerlijk glutenvrij, jodiumrijk en koolhydraat arm Oosterse maaltijdsoep met Sea Tangle Kelp Noodles.
Aantal: 4 porties
Bereidingstijd: 15 minuten
Wanneer eet ik dit? Lunch of diner
Ingrediënten:
- 1 pot biologische Runderbouillon van Bouillon Bar
- 1 pak Seatangle Kelp Noodles
- 1 pak Oosterse wokgroenten
Bereiding:
Open het pak kelp noodles, spoel ze goed af onder koud stromend water en laat ze daarna uitlekken in een vergiet. Giet daarna de pot biologische runderbouillon in een grote soeppan en leng deze aan met de hoeveelheid water zoals aangegeven op het potje. Breng de bouillon aan de kook en voeg vervolgens de wokgroenten toe. Laat de soep ca. 10 minuten doorkoken. Draai het vuur uit en laat het geheel ongeveer 5 minuten wat afkoelen. Voeg dan de kelpnoodles toe, verdeel het dan over 4 grote soepkommen en serveer direct.
Extra informatie over
Artikelnummer | recipe155 |
---|---|
Merk | Seatangle |
Superfood Recepten | Lunch, Diner |
Ingrediënten | Kelp Noodles |
Geschikt bij | Gluten sensitiviteit, Lactose intolerantie, Noten allergie, Suikervrij dieet, Zwangerschap, Kinderen |
Toepassing | Lunch, Diner |
Doelstelling | Afslanken, Energie, Geschikt voor kinderen, Hormonaal balans |