Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Vanille-amandelkoekjes

Zojuist amandelmelk gemaakt met de Chufamix? Maak dan ook meteen heerlijke amandelkoekjes van de pulp die je overhoudt nadat je de melk uit de amandelen hebt geperst. Bij deze het recept.

Product Name Price Qty
Fine Pink Himalayan Salt - Superfoodies - 250 grams
€3.95
Whole Almonds - ORGANIC - Superfoodies - 500 grams
€10.99
Vanilla Powder - ORGANIC - Superfoodies - 100 grams

Out of stock

€35.99
Bank Logo's

Details

Zojuist amandelmelk gemaakt met de Chufamix? Maak dan ook meteen heerlijke amandelkoekjes van de pulp die je overhoudt nadat je de melk uit de amandelen hebt geperst. Bij deze het recept.

Hoeveelheid: ca. 8 – 10 koekjes

Bereidingstijd: 5 minuten (exclusief droogtijd)

Wanneer eet ik dit? tussendoortje, snack

Ingrediënten:

Bereiding:

Kneed de amandelpulp samen met de andere ingrediënten in de keukenmachine tot een compact deeg. Vorm er koekjes van en droog ze 8 uur of de hele nacht in de dehydrator op 40 graden. Draai de koekjes eventueel tussendoor één keer om. Breng de koekjes eventueel op smaak met bijvoorbeeld cacaonibs, citroenrasp, kaneel of gember… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Superfoods verwerkt in dit recept:

  • DadelsEen heerlijke natuurlijke snack die dankzij de van nature aanwezige fruitsuikers lekker zoet en fruitig smaakt en een flinke energie ‘boost’ geeft. Bovendien bevatten gedroogde dadels allerlei vitamines, mineralen en vezels. 
  • Amandelmeel: Voor dit recept wordt amandelmeel gebruikt, dat gemaakt is van fijngemalen rauwe amandelen. Rauwe amandelen bevatten diverse vitamines, mineralen, vezels en enkelvoudige onverzadigde vetzuren en zijn een smaakmakend ingrediënt in allerlei lekkernijen 
  • Vanillepoeder: Een geurig poeder dat gemaakt is van rauwe vanillebonen die bij lage temperatuur zijn gedroogd en vervolgens zijn fijngemalen. Vanillepoeder kan gebruikt worden als alternatieve zoetstof en smaakt heerlijk door bijvoorbeeld koffie, thee, smoothies, ontbijtgerechten en toetjes. 
  • Himalayazout: Een zuiver, ongeraffineerd zout dat mineralen bevat en afkomstig is uit de oerzeeën die miljoenen jaren geleden voorkwamen in het Himalayagebergte van Pakistan, in een tijd dat milieuvervuiling nog niet bestond. Je kunt Himalayazout over koude en warme gerechten strooien en door smoothies, toetjes en andere lekkernijen roeren. 

Additional Information about Vanille-amandelkoekjes

SKU recipe73
Superfood Recipes Snacks
Suitable for Gluten sensitivity, Lactose intolerance, Kids
Application Snacks on-the-go
Goalmulti Energy

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Vanille-amandelkoekjes

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value