Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Tropische Drank met Baobab

Deze Tropische Drank met Baobab zit boordevol lekker zoet fruit en heerlijke baobab poeder. Lekker bij het ontbijt, de lunch of als tussendoortje.

Product Name Price Qty
Baobab powder - ORGANIC - Superfoodies - 100 grams
€4.90
Bank Logo's

Details

Zin in een tussendoortje waar je écht energie van krijgt? Probeer dan eens deze Tropische Drank met Baobab, boordevol lekker zoet fruit en heerlijke baobab poeder.

Aantal personen: 2 tot 3

Bereidingstijd: 5 minuten

Wanneer eet ik dit? Ontbijt, lunch, tussendoortje

Ingrediënten:

Bereiding:

Doe de ananas en appels in een juicer en giet het sap daarna over in een blender. Voeg alle andere ingrediënten hier aan toe en zet de blender heel even aan. Giet het sap in 3 kleine of 2 grote glazen, doe er wat ijsblokjes bij en geniet! Je kunt eventueel een theelepel chlorellapoeder toevoegen, dit zal je tropische drank groen doen kleuren.

Tip: Mocht je geen juicer hebben, koop dan een pak biologisch ananassap en een pak biologisch appelsap en gebruik van elk 200 ml.

Superfoods verwerkt in dit recept:

  • Baobab poeder: Dit superfood poeder wordt gemaakt van de vrucht van de baobab of apenbroodboom, die vooral op het Afrikaanse eiland Madagaskar groeit. Baobab poeder bevat diverse vitamines, mineralen en voedingsvezels en past door de lekkere en veelzijdige smaak in talloze dranken, gerechten en snacks.
  • Chlorella poeder: Een poeder gemaakt van blauwgroene algen dat diverse vitamines, mineralen en enzymen bevat. De van nature aanwezige chlorofyl zorgt voor de blauwgroene kleur van het poeder. Lekker door allerlei soorten dranken, vloeibare gerechten en rauwe snacks.

Additional Information about Tropische Drank met Baobab

SKU recipe79
Superfood Recipes Shake / Smoothie
Suitable for Gluten sensitivity, Lactose intolerance, Kids
Application Breakfast, Lunch, Snacks on-the-go, Shake / Smoothie
Goalmulti Immune (Resistance)

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Tropische Drank met Baobab

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value