Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Super Mango Lassi

In India is de mango lassi razend populair. Geniet ook van deze Indiase traditie en maak je eigen super mango lassi met superfoods, waaronder MSM poeder, Sunwarrior Protein Natural eiwitpoeder en camu camu poeder.

Product Name Price Qty
Camu camu powder - ORGANIC - Superfoodies - 100 grams
€14.99
MSM Powder - Superfoodies - 454 grams
€23.99
Protein Naturel - ORGANIC - Sunwarrior - 750 grams
€35.95
Bank Logo's

Details

In India is de mango lassi razend populair. Geniet ook van deze Indiase traditie en maak je eigen super mango lassi met superfoods, waaronder MSM poeder, Sunwarrior Protein Natural eiwitpoeder en camu camu poeder.

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 minuten

Wanneer eet ik dit?  Ontbijt, tussendoortje

Ingrediënten:

Bereiding:

Doe alle ingrediënten in de blender en mix het tot een romige smoothie. Voeg meer water toe als de lassi te dik wordt.

Superfoods verwerkt in dit recept:

  • SunWarrior Protein Natural eiwitpoeder: een proteïne / eiwit superfood met neutrale smaak voor veganisten, vegetariërs, rawfood fans, sporters en mensen die een groot belang hechten aan een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Je kunt eiwitpoeder door water, rijstmelk of je favoriete shake, smoothie, sap of toetje mengen. 
  • Camu camu poeder: Een poeder gemaakt van camu camu bessen dat vitamine C en diverse fytonutriënten bevat. Lekker door een smoothie of in een fruitsalade. Het poeder is zeer geconcentreerd, dus je hebt er maar weinig van nodig om je drank of gerecht extra smaak te geven.
  • MSM poeder: MSM is een puur wit kristallijn poeder dat makkelijk oplost in smoothies, shakes, sappen en andere koude dranken. Het beste kun je MSM in de ochtend op een nuchtere maag innemen. Vooral in combinatie met vitamine C rijke superfoods (zoals camu camu poeder) en/of proteïne poeder komen de eigenschappen van MSM poeder volledig tot hun recht. Voor sommige mensen is de smaak van MSM poeder in het begin even wennen. Mocht de smaak niet bevallen dan kun je als alternatief MSM capsules innemen, deze zijn volledig smaakloos.

Additional Information about Super Mango Lassi

SKU recipe105
Superfood Recipes Desserts, Shake / Smoothie
Application Snacks on-the-go, Dessert, Shake / Smoothie
Goalmulti Energy, Suitable for children

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Super Mango Lassi

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value