Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Romige Energie Drank

Een heerlijke romige energiedrank op basis van geheel natuurlijke ingrediënten en superfoods. Ook handig om mee te nemen in een thermosfles, bijvoorbeeld naar je werk of de sportschool. Eenvoudig te bereiden en snel klaar!

Product Name Price Qty
Cacao powder - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€6.95
Guarana - ORGANIC - Superfoodies - 100 grams
€10.99
OR
Bank Logo's

Details

Met dit eenvoudige recept maak je binnen een handomdraai een heerlijke energiedrank op basis van geheel natuurlijke ingrediënten en superfoods.

Aantal personen: 1 of 2

Bereidingstijd: 5 minuten

Wanneer eet ik dit? tussendoortje

Ingrediënten:

Bereiding:

Doe alle ingrediënten behalve de ijsblokjes in een blender en zet hem minimaal één minuut aan totdat alles perfect gemixt is. Doe wat ijsblokjes in één of twee grote glazen, giet de romige energiedrank erbij en drink het op. Ook handig om mee te nemen in een thermosfles, bijvoorbeeld naar je werk of de sportschool.

Superfoods verwerkt in dit recept:

  • Witte amandelboter: Een heerlijke boter gemaakt van rauwe witte amandelen. De amandelboter heeft een heerlijke amandelsmaak en is een echte smaakverrijker voor allerlei gerechten en drankjes. Je kunt witte amandelboter door een smoothie, notenmelk of toetje mengen. Daarnaast kun je de boter als smeersel of dipsaus gebruiken, of als ingrediënt voor rauwe cacao lekkernijen. 
  • Groene koffie extract: Een extract gemaakt van ongebrande koffiebonen dat talloze voedingsstoffen bevat, waaronder chlorogeenzuur en cafeïnezuur. Je kunt groene koffie extract door je favoriete smoothie, shake, sap, limonade, toetje, ontbijtgerecht of gewoon door een glaasje (bron)water roeren. 
  • Kokospalmsuiker: Een natuurlijke zoetstof die gemaakt is van de nectar van biologische kokosbloesem. De suiker heeft een heerlijke zoete butterscotch smaak en is met een waarde van 35 toch zeer laag op de Glycemische Index. Gebruik kokospalmsuiker ter vervanging van gewone tafelsuiker, bijvoorbeeld in warme en koude dranken, rauwe chocolade, ontbijtgerechten, toetjes, (rauwe) cakes en gebak.
  • Carobepoeder: Een heerlijke natuurlijke zoetstof waarmee je dranken en zoete lekkernijen een extra smaakdimensie geeft. Carobepoeder heeft een mild zoete smaak en is zeer gemakkelijk te verwerken in bijvoorbeeld allerlei soorten smoothies, shakes, amandelmelk en zoete lekkernijen. Daarnaast kan carobepoeder verwerkt worden in allerlei (bij)gerechten zoals noten- en kaassauzen, worteltjestaart, en als topping op toetjes.
  • Rauwe cacaopoeder: Deze cacaopoeder is puur en in tegenstelling tot chocolade ongeraffineerd, waardoor het geen suiker en melk bevat en boordevol vitamines, mineralen, vezels en essentiële vetzuren zit. Je kunt rauwe cacaopoeder door een smoothie, notenmelk of sap mengen, of er een toetje met een rijke chocoladesmaak van maken.
  • Guarana: Een natuurlijk poeder dat cafeïne bevat. Je kunt guarana door je favoriete smoothie, sap, shake, notenmelk of limonade roeren. Guarana heeft een synergetische werking in combinatie met onder andere ginseng, kolanoten en maca poeder.  

Additional Information about Romige Energie Drank

SKU recipe56
Superfood Recipes Shake / Smoothie
Application Shake / Smoothie
Goalmulti Energy

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Romige Energie Drank

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value