Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Pasta Alfredo met Braziliaanse ginseng

Dit is een superfood rawfood recept voor rauwe courgettepasta, die enorm lekker smaakt dankzij de notenrijke superfood Alfredosaus.

Product Name Price Qty
Fine Pink Himalayan Salt - Superfoodies - 250 grams
€3.95
Cashewnuts - ORGANIC - Superfoodies - 500 grams
€12.49
Brazilian Ginseng - ORGANIC - Superfoodies - 100 grams
€8.49
Spiral slicer - Spirooli - Vegetable and fruit slicer
€34.99
Bank Logo's

Details

Dit is een superfood rawfood recept voor rauwe courgettepasta, die enorm lekker smaakt dankzij de notenrijke superfood Alfredosaus.

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten (exclusief weektijd)

Wanneer eet ik dit? lunch, diner

Ingrediënten:

Bereiding:

Week de noten/zaden gedurende 4 uur. Spoel ze als ze geweekt zijn goed af en laat ze daarna uitlekken. Doe de geweekte noten/zaden vervolgens samen met overige ingrediënten voor de saus in een blender en pureer het geheel tot een gladde massa. Giet de saus over de spaghetti en dien het op. Lekker met wat verse Italiaanse groene kruiden of een groene salade.

Superfoods verwerkt in dit recept:

  • Cashewnoten: Voor dit recept zijn rauwe cashewnoten gebruikt, die bekend staan om hun heerlijke volle smaak. Je kunt de noten zo eten of combineren met andere noten en/of gedroogd fruit. Rauwe cashewnoten bevatten onder andere omega 3 vetzuren, calcium, ijzer en magnesium. 
  • Braziliaanse ginseng: Een wortelextract uit Brazilië dat diverse vitamines, mineralen, elektrolyten, aminozuren, hormonen en sporenelementen bevat, waaronder germanium. Braziliaanse ginseng behoort officieel niet tot de ginsengfamilie maar heeft wat betreft de bijzondere eigenschappen wel sterke overeenkomsten met ginseng. Je kunt het poederextract eenvoudig roeren door je favoriete smoothie, shake, sap, limonade of vloeibare gerecht.
  • Hennepolie: Een heerlijke biologische olie met een milde nootachtige smaak die de ideale basis vormt voor saladedressings of andere koude gerechten. Hennepolie is niet geschikt voor verhitting maar kan wel direct na het koken of bakken over warme gerechten worden gesprenkeld om je gerecht een extra lekkere smaak te geven. 
  • Himalayazout: Een zuiver, ongeraffineerd zout dat mineralen bevat en afkomstig is uit de oerzeeën die miljoenen jaren geleden voorkwamen in het Himalayagebergte van Pakistan, in een tijd dat milieuvervuiling nog niet bestond. Je kunt Himalayazout over koude en warme gerechten strooien en door smoothies, toetjes en andere lekkernijen roeren.

Additional Information about Pasta Alfredo met Braziliaanse ginseng

SKU recipe69
Superfood Recipes Lunch, Dinner
Suitable for Gluten sensitivity, Lactose intolerance, Kids, Paleo
Application Lunch, Diner
Goalmulti Energy

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Pasta Alfredo met Braziliaanse ginseng

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value