Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Marcel van Ham - Topsporter Eet Superfoods

Topsporter Marcel van Ham is marathonschaatser en rijdt wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Marcel eet diverse superfoods voor energie, prestatie en herstel.

Product Name Price Qty
Goji berries - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams

Out of stock

€10.99
White mulberries - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€4.49
Shelled hemp seeds - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€6.95
Raw Cacao Nibs - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€6.99
Bank Logo's

Details

Topsporter Marcel van Ham is marathonschaatser en rijdt wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Marcel eet diverse superfoods, waaronder: 

  • Gepeld hennepzaad: een eiwitrijk zaad dat veel omega-3 vetzuren, aminozuren en fytonutriënten bevat die de weerstand bevorderen en de hart- en bloedvaten, weefsels, organen, cellen en huid gezond houden. Je kunt gepeld hennepzaad mengen door smoothies, notenmixen, salades en soepen. Het zaad kan tevens vermalen worden tot meel, waarna je er glutenvrije koek of brood mee kan bakken of er hennepmelk van kan maken.
  • Gedroogde moerbeien: een bes die heerlijk zoet en zeer rijk aan anthocyanen is. Moerbeien houden hart- en bloedvaten gezond, versterken het immuunsysteem, vertragen de veroudering, verlagen de bloedsuikerspiegel en verbeteren het gezichtsvermogen. Je kunt gedroogde moerbeien los als snack eten, maar ze zijn ook erg lekker in ontbijtgerechten, toetjes en notenmengsels.
  • Goji bessen: Deze bessen zijn afkomstig uit Peru en hebben een zeer hoge voedingswaarde. Ze hebben een dieprode kleur, zijn ongeveer net zo groot als een rozijn en smaken als een kruising tussen een veenbes (cranberry) en een kers. Je kunt goji bessen als snack eten of in allerlei recepten gebruiken (bv. smoothies, sappen en trail mix), net zoals andere gedroogde vruchten. Ook kun je thee trekken van goji bessen.
  • Rauwe cacaonibs: Heerlijke stukjes rauwe cacao die in tegenstelling tot chocolade ongeraffineerd zijn waardoor ze geen suiker en melk bevatten. Rijk aan vitamines, mineralen, vezels en essentiële vetzuren die je langdurig een verzadigd gevoel geven en het humeur en de concentratie verbeteren. Je kunt de nibs zo eten of eventueel combineren met noten, goji bessen, camu camu bessen of ander gedroogd fruit. Lekker als snack, topping op een toetje of in een trail mix.

Additional Information about Marcel van Ham - Topsporter Eet Superfoods

SKU recipe98
Superfood Recipes Success stories
Application Supplements

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Marcel van Ham - Topsporter Eet Superfoods

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value