Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Maca Superfood Smoothie met Dadels en Kokosolie

Deze smoothie is rijk aan superfoods, waaronder maca, kokosolie en cacaonibs. De smoothie is snel gemaakt, bevat veel goede voedingsstoffen en geeft veel energie!

Product Name Price Qty
Raw Cacao Nibs - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€7.69
Coconut Oil Extra Virgin - ORGANIC - Amanprana - 325 ml
€11.99
Maca powder - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams

Out of stock

€6.95
Bank Logo's

Details

Deze smoothie is rijk aan superfoods, waaronder maca, kokosolie en cacaonibs. De smoothie is snel gemaakt, bevat veel goede voedingsstoffen en geeft veel energie! 

Aantal personen: 1 

Bereidingstijd: 2 minuten 

Wanneer eet ik dit? Tussendoortje, bijgerecht, nagerecht

Ingrediënten:
Bereiding: 

Doe alle ingrediënten in een blender en zet deze aan tot de smoothie een egaal geheel vormt. 

Superfoods verwerkt in dit recept: 

  • Maca: Een voedzaam knolgewas uit Peru boordevol gezonde vitamines, mineralen, enzymen en alle essentiële aminozuren dat de hormoonspiegel in balans brengt en het lichaam een enorme energieboost geeft. Maca kan elke dag gegeten worden en is heerlijk in smoothies, lassies, notenmelk en sappen. Maca is erg lekker in combinatie met rauwe cacao omdat beide superfoods de smaak van elkaar versterken. Bij dagelijks gebruik wordt aangeraden om maca gedurende één week per maand te laten staan, omdat op die manier de werking ervan wordt verbeterd en geïntensiveerd. 
  • Rauwe cacaonibs: Heerlijke stukjes rauwe cacao die in tegenstelling tot chocolade ongeraffineerd zijn waardoor ze geen suiker en melk bevatten. Rijk aan vitamines, mineralen, vezels en essentiële vetzuren die je langdurig een verzadigd gevoel geven en het humeur en de concentratie verbeteren. Je kunt de nibs zo eten of eventueel combineren met noten, goji bessen, camu camu bessen of ander gedroogd fruit. Lekker als snack, topping op een toetje of in een trail mix. 
  • Kokosolie: een tropische olie die rijk is aan plantaardige verzadigde vetzuren die de huid gezond houden, hart- en vaatziekten helpen voorkomen, infecties bestrijden, de natuurlijke weerstand versterken en gewichtsverlies bevorderen. Je kunt kokosolie gebruiken voor bij het bakken, braden en frituren of als smeersel gebruiken. Ook zeer voedend en verzorgend voor haar, lippen en huid en tevens bruikbaar als massageolie of als ingrediënt voor etherische olie. Smeerbaar op kamertemperatuur, vloeibaar vanaf 28°C.

Additional Information about Maca Superfood Smoothie met Dadels en Kokosolie

SKU recipe36
Superfood Recipes Shake / Smoothie
Application Snacks on-the-go, Dessert, Shake / Smoothie
Goalmulti Beauty (Skin improve), Energy, Hormonal balance

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Maca Superfood Smoothie met Dadels en Kokosolie

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value