Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Kelp-Komkommer bootjes

Zin in een lekkere lichte en frisse lunch boordevol superfoods? Probeer dan eens deze kelp-komkommer bootjes, die ook nog eens gemakkelijk mee te nemen zijn in een lunchbox.

Product Name Price Qty
Fine Pink Himalayan Salt - Superfoodies - 250 grams
€3.95
Kelp powder - ORGANIC - Superfoodies - 100 grams
€3.99
Bank Logo's

Details

Zin in een lekkere lichte en frisse lunch boordevol superfoods? Probeer dan eens deze kelp-komkommer bootjes, die ook nog eens gemakkelijk mee te nemen zijn in een lunchbox.

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 5 minuten
Wanneer eet ik dit? lunch

Ingrediënten:

Bereiding:

Snijd de komkommer in 3 gelijke stukken, halveer ze in de lengte en haal de zaadlijsten eruit met een lepel. Schil vervolgens de avocado, haal de pit eruit en prak het vruchtvlees in een kom. Snijd daarna de appel in stukjes en voeg deze toe aan de avocado. Roer dan het kelppoeder, Himalayazout en 2 el fijngesneden bieslook er doorheen en verdeel het mengsel over de komkommerbootjes. Garneer de bootjes met de overgebleven bieslook. Kan ook worden meegenomen in een goed afsluitbare lunchbox.

Superfoods verwerkt in dit recept:

  • Himalayazout: Een zuiver, ongeraffineerd en mineralenrijk zout dat afkomstig is van de oerzeeën die miljoenen jaren geleden voorkwamen in het Himalayagebergte van Pakistan, in een tijd dat milieuvervuiling nog niet bestond. Je kunt Himalayazout naar smaak over koude en warme gerechten strooien en door smoothies, toetjes en andere lekkernijen roeren.
  • Kelp poeder: Een natuurlijk superfood extract gemaakt van kelp, een zeewier dat een unieke combinatie van voedingsstoffen bevat, waaronder glutaminezuur en jodium. Kelp poeder kan gebruikt worden om de smaak van al je favoriete smoothies, shakes en sappen mee te verrijken en het is ook heerlijk door rauwe soepen en salades.

Additional Information about Kelp-Komkommer bootjes

SKU recipe99
Superfood Recipes Lunch, Snacks
Application Lunch, Snacks on-the-go
Goalmulti Hormonal balance

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Kelp-Komkommer bootjes

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value