Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Healthy Snack - Chocolate Dates balls

In deze video gaan we een snack maken van rauwe cacao en bananenpoeder, een poeder gemaakt van rode bananen uit Ecuador. De poeder is heel erg lekker en gezond, en er zit veel kalium in!

Product Name Price Qty
Fine Pink Himalayan Salt - Superfoodies - 250 grams
€3.95
Banana Powder - ORGANIC - Superfoodies - 100 grams
€4.99
Cacao powder - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€6.95
Coconut Oil Extra Virgin - ORGANIC - Amanprana - 325 ml
€11.99
Bank Logo's

Details

In deze video gaan we een snack maken van rauwe cacao en bananenpoeder, een poeder gemaakt van rode bananen uit Ecuador. De poeder is heel erg lekker en gezond, en er zit veel kalium in! 

Aantal personen: 2 

Bereidingstijd: 20 minuten (exclusief 1 uur opstijven in de koelkast) 

Wanneer eet ik dit? Snack

Ingrediënten:
- ½ kopje rauwe cacaopoeder
- 4 el. bananenpoeder
- 1 el. kokosolie
- 1 kopje walnoten
- 1 kopje medjoul dadels
- ¼ tl. Himalayazout

Bereiding: 

Doe ¾ van het kopje walnoten in de keukenmachine en maal het tot een meel. Ontpit vervolgens de dadels, snijd ze in grove stukken en voeg ze toe aan het walnotenmeel. Maal dit mengsel totdat het een groffijne massa is. Voeg daarna de rauwe cacaopoeder, 3 el bananenpoeder, kokosolie en het zout toe. Zet de blender nogmaals kort aan en giet het mengsel vervolgens op een bord. Hak de resterende ¼ kopje walnoten in grove stukjes, doe deze ook op het bord en kneed het geheel tot een deeg. Schep daarna 1 el bananenpoeder in een klein kommetje. Maak van het deeg kleine balletjes, rol elk balletje door de bananenpoeder en leg ze daarna op een bord. Laat de balletjes 1 uur opstijven in de koelkast, dan zijn ze klaar om gegeten te worden! 

Superfoods verwerkt in dit recept: 

  • Rauwe cacaopoeder: Een heerlijke cacao die in tegenstelling tot chocolade ongeraffineerd is, waardoor het geen suiker en melk bevat. Rijk aan vitamines, mineralen, vezels en essentiële vetzuren die je langdurig een verzadigd gevoel geven en het humeur en de concentratie verbeteren. Je kunt de poeder door een smoothie, notenmelk of sap mengen, of er een toetje met een rijke chocoladesmaak van maken. 
  • Bananenpoeder: Een pure en natuurlijke biologische zoetstof gemaakt van zongerijpte rode bananen uit Ecuador. Rijk aan vitamines en mineralen en heerlijk zoet. Je kunt bananenpoeder door je favoriete smoothie, shake, lassi of sap roeren. Ook erg lekker door gedroogd fruit, toetjes, ijsjes, (rauw) gebak en babyhapjes. Bananenpoeder die aangelengd is met water heeft dezelfde eigenschappen als geprakte bananen.
  • Kokosolie: een tropische olie die rijk is aan plantaardige verzadigde vetzuren die de huid gezond houden, hart- en vaatziekten helpen voorkomen, infecties bestrijden, de natuurlijke weerstand versterken en gewichtsverlies bevorderen. Je kunt kokosolie gebruiken voor bij het bakken, braden en frituren of als smeersel gebruiken. Ook zeer voedend en verzorgend voor haar, lippen en huid en tevens bruikbaar als massageolie of als ingrediënt voor etherische olie. Smeerbaar op kamertemperatuur, vloeibaar vanaf 28°C
  • Himalayazout: Een zuiver, ongeraffineerd en mineralenrijk zout dat afkomstig is van de oerzeeën die miljoenen jaren geleden voorkwamen in het Himalayagebergte van Pakistan, in een tijd dat milieuvervuiling nog niet bestond. Je kunt Himalayazout naar smaak over koude en warme gerechten strooien en door smoothies, toetjes en andere lekkernijen roeren.
 

Additional Information about Healthy Snack - Chocolate Dates balls

SKU recipe23
Superfood Recipes Snacks
Application Snacks on-the-go
Goalmulti Energy

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Healthy Snack - Chocolate Dates balls

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value