Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Gelukssmoothie

Dit is een smoothie waar je helemaal happy van wordt. De smaak is heerlijk, daarnaast zorgen cacao, maca en mucuna pruriens je een handje om je nog blijer te voelen. 

Product Name Price Qty
Fine Pink Himalayan Salt - Superfoodies - 250 grams
€3.95
Cacao powder - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams

Out of stock

€6.95
Maca powder - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€6.95
Vanilla Powder - ORGANIC - Superfoodies - 100 grams

Out of stock

€34.95
Bank Logo's

Details

Dit is een smoothie waar je helemaal happy van wordt. De smaak is heerlijk, daarnaast zorgen cacao, maca en mucuna pruriens je een handje om je nog blijer te voelen. Alle drie werken op de hormonen in, zo bevat cacao tryptofaan, de voorloper van serotonine, hét gelukshormoon.  

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 minuten

Wanneer eet ik dit? Tussendoortje, smoothie

Ingrediënten:

 Bereiding:

Doe alle ingrediënten in de blender en doe er ongeveer 300 ml water bij. Blend alle ingrediënten tot een gladde smoothie, voeg nog extra water toe naar wens. 

Superfoods verwerkt in dit recept:

  • Rauwe cacao poeder: Deze cacaopoeder is puur en in tegenstelling tot chocolade ongeraffineerd, waardoor het geen suiker en melk bevat en boordevol vitamines, mineralen, vezels en essentiële vetzuren zit. Je kunt rauwe cacaopoeder door een smoothie, notenmelk of sap mengen, of er een toetje met een rijke chocoladesmaak van maken.
  • Macapoeder: Een voedzaam knolgewas uit Peru boordevol gezonde vitamines, mineralen, enzymen en alle essentiële aminozuren dat de hormoonspiegel in balans brengt en het lichaam een enorme energieboost geeft. Maca kan elke dag gegeten worden en is heerlijk in smoothies, lassi’s, notenmelk en sappen. Maca is erg lekker in combinatie met rauwe cacao omdat beide superfoods de smaak van elkaar versterken. Bij dagelijks gebruik wordt aangeraden om maca gedurende één week per maand te laten staan, omdat op die manier de werking ervan wordt verbeterd en geïntensiveerd.
  • Mucuna Pruriens: Mucuna Pruriens is een superfood dat oorspronkelijk gebruikt werd om de lichaamsenergie in balans te brengen. Mucuna heeft een lekkere milde smaak. Je kunt Mucuna Pruriens Extract door elk gewenst gerecht en door koude en warme dranken roeren, net zoals gewone keukenkruiden.
  • Vanillepoeder: Een geurig poeder dat gemaakt is van rauwe vanillebonen die bij lage temperatuur zijn gedroogd en vervolgens zijn fijngemalen. Vanillepoeder kan gebruikt worden als alternatieve zoetstof en smaakt heerlijk door bijvoorbeeld koffie, thee, smoothies, ontbijtgerechten en toetjes. 
  • Himalayzout: Een zuiver, ongeraffineerd en mineralenrijk zout dat afkomstig is van de oerzeeën die miljoenen jaren geleden voorkwamen in het Himalayagebergte van Pakistan, in een tijd dat milieuvervuiling nog niet bestond. Je kunt Himalayazout naar smaak over koude en warme gerechten strooien en door smoothies, toetjes en andere lekkernijen roeren.

Additional Information about Gelukssmoothie

SKU recipe 110
Superfood Recipes Shake / Smoothie
Suitable for Gluten sensitivity, Lactose intolerance, Nut allergy, Sugarfree diet, Paleo
Application Shake / Smoothie
Goalmulti Beauty (Skin improve), Energy, Hormonal balance, Immune (Resistance)

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Gelukssmoothie

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value