Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Colostrum Hemp milk Raspberry Drink

In deze video gaan we een colostrum vruchtendrank maken. Colostrum is de allereerste melk die zoogdieren geven aan hun pasgeboren kinderen, en daarin zitten alle antistoffen die de moeder kan overdragen aan het kind voor de afweer. Colostrum bevat ook veel probiotica die goed zijn voor de darmflora. Heel goed om de ochtend mee te beginnen!

Product Name Price Qty
Fine Pink Himalayan Salt - Superfoodies - 250 grams
€3.95
Shelled hemp seeds - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€6.95
Danish Colostrum 100% Pure - ColoDan - 250 grams
€61.99
Bank Logo's

Details

In deze video gaan we een colostrum vruchtendrank maken. Colostrum is de allereerste melk die zoogdieren geven aan hun pasgeboren kinderen, en daarin zitten alle antistoffen die de moeder kan overdragen aan het kind voor de afweer. Colostrum bevat ook veel probiotica die goed zijn voor de darmflora. Heel goed om de ochtend mee te beginnen! 

Aantal personen: 1 

Bereidingstijd: 5 minuten 

Wanneer eet ik dit? Ontbijt

Ingrediënten:
 

Bereiding: 

Maak eerst een hennepmelk door het kopje water met de hennepzaad in een blender te doen. Maal dit een halve minuut fijn totdat het een melk is geworden. Voeg dan de frambozen, zout, colostrum en koudgeslingerde honing toe. Zet vervolgens de blender nog heel even aan en je hebt een heerlijk romige en fruitige vruchtendrank. Een heerlijk begin van de dag! 

Superfoods verwerkt in dit recept: 

  • Colostrum: een probiotica die gemaakt wordt van de biest van de koe. Het is infectieremmend en immuunsysteem versterkend, bevordert de vetverbranding en spieropbouw en helpt het bij allergieën, auto-immuunziekten, artritis, pijn en wondheling. Colostrum is heerlijk in combinatie met bijenpollen, muesli en fruit, bijvoorbeeld goji en/of andere bessensoorten. Ook is het prima te mixen door je favoriete smoothie, lassie of shake. Colostrum mag niet verhit worden. 
  • Honing: een Nederlandse rauwe honing gemaakt van de nectar van vroeg bloeiende bloemen en planten. Deze mild smakende honing is rijk aan mineralen en levende enzymen. Je kunt de honing gebruiken als suikervervanger in bijvoorbeeld (kruiden)thee, smoothies, shakes, lassi’s, ontbijtgerechten en toetjes.
  • Gepeld hennepzaad: een eiwitrijk zaad dat veel omega-3 vetzuren, aminozuren en fytonutriënten bevat die de weerstand bevorderen en de hart- en bloedvaten, weefsels, organen, cellen en huid gezond houden. Je kunt gepeld hennepzaad mengen door smoothies, notenmixen, salades en soepen. Het zaad kan tevens vermalen worden tot meel, waarna je er glutenvrije koek of brood mee kan bakken of er hennepmelk van kan maken.  
  • Himalayazout: Een zuiver, ongeraffineerd en mineralenrijk zout dat afkomstig is van de oerzeeën die miljoenen jaren geleden voorkwamen in het Himalayagebergte van Pakistan, in een tijd dat milieuvervuiling nog niet bestond. Je kunt Himalayazout naar smaak over koude en warme gerechten strooien en door smoothies, toetjes en andere lekkernijen roeren.

Additional Information about Colostrum Hemp milk Raspberry Drink

SKU recipe22
Superfood Recipes Shake / Smoothie
Application Breakfast
Goalmulti Energy, Immune (Resistance)

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Colostrum Hemp milk Raspberry Drink

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value