Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Chocolade brownie recept

Chocolade Brownie Recept van Superfoods, heerlijk voor tussendoor en/of voor onderweg.

Product Name Price Qty
Fine Pink Himalayan Salt - Superfoodies - 250 grams
€3.95
Cacao powder - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€6.95
Goji berries - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€10.99
Maca powder - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€6.95
Vanilla Powder - ORGANIC - Superfoodies - 100 grams

Out of stock

€54.95
Bank Logo's

Details

Dit Chocolade Brownie recept is heerlijk voor wanneer je lekkere trek hebt of als je visite krijgt. Combineer met (banenen)ijs en je hebt een heerlijk dessert! 

Hoeveelheid: 6 tot 8 stukken brownie 

Wanneer eet ik dit? Tussendoortje, bijgerecht, nagerecht

Ingrediënten:

Bereiding: 

Maal de pecannoten in de keukenmachine fijn. Voeg al draaiende de dadels toe tot een gelijkmatig geheel en voeg dan de rest, behalve de bessen en fijngehakte nootjes, toe en maal tot een mooi deeg. Doe over in een glazen of aardenwerken bakje dat je hebt ingevet met kokosolie of een neutrale olie en voeg de apart gehouden gojibessen en nootjes toe. Druk goed aan en koel zo'n 30 minuten in de koelkast. Heerlijk met bananenijs!  

Superfoods verwerkt in dit recept: 

Rauwe cacaopoeder: Rauwe cacao poeder is puur en is in tegenstelling tot chocolade ongeraffineerd, waardoor het geen suiker en melk bevat. Bevat diverse vitamines, mineralen, vezels en essentiële vetzuren.

Maca poeder: Een poeder gemaakt van een knolgewas uit Peru dat diverse vitamines, mineralen, enzymen en alle essentiële aminozuren bevat. Heerlijk in smoothies, lassi's, notenmelk, sappen en in combinatie met rauwe cacao.

Fijne Roze Himalayazout: Een zuiver en ongeraffineerd roze zout dat afkomstig is uit de oerzeeën die miljoenen jaren geleden voorkwamen in het Himalayagebergte van Pakistan. Roze Himalaya zout bevat diverse mineralen en is de perfecte vervanger voor keukenzout.

Goji bessen: Deze biologisch gecertificeerde goji bessen groeien in beschermde valleien van gecultiveerde gebieden in Mongolië en Tibet en bevatten diverse voedingsstoffen.

Vanillepoeder: Een geurig poeder dat gemaakt is van rauwe biologische vanillebonen die bij lage temperatuur zijn gedroogd en vervolgens zijn fijngemalen. Vanille poeder heeft een krachtige geur en een stevige zoetachtige smaak waardoor je er per keer maar weinig van nodig hebt.

Additional Information about Chocolade brownie recept

SKU recipe50
Superfood Recipes Desserts, Snacks
Application Snacks on-the-go, Dessert
Goalmulti Energy

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Chocolade brownie recept

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value