Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Oranje WK Camu Camu Limonade

Maak zelf een verfrissende en verantwoorde dorstlesser met dit rawfood superfood recept voor camu camu limonade. Ook lekker voor tijdens of na het sporten.

Product Name Price Qty
Stevia liquid - 50 ml
€10.99
Goji berries - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€10.99
Camu camu powder - ORGANIC - Superfoodies - 100 grams
€14.99
Bank Logo's

Details

Maak zelf een verfrissende en verantwoorde dorstlesser met dit rawfood superfood recept voor camu camu limonade. Ook lekker voor tijdens of na het sporten.

Hoeveelheid: 1 persoon

Bereidingstijd: 2 minuten

Wanneer drink ik dit? geschikt voor elk moment van de dag

Ingrediënten:

Bereiding:

Doe alle ingrediënten in een blender, zet hem even aan en je limonade is klaar! Giet bij warm weer de limonade over wat ijsblokjes of blend ze mee voor een schuimende koele drank. Door het hoge gehalte aan vitamine C is deze camu camu limonade ideaal voor als je niet helemaal fit bent.

Superfoods verwerkt in dit recept:

  • Camu camu poeder: Een poeder gemaakt van camu camu bessen dat vitamine C en diverse fytonutriënten bevat. Lekker door een smoothie of in een fruitsalade. Het poeder is zeer geconcentreerd, dus je hebt er maar weinig van nodig om je drank of gerecht extra smaak te geven. 
  • Gojibessen: Deze bessen zijn dieprood van kleur, hebben het formaat van een rozijn en hebben een smaak die lijkt op iets tussen een veenbes (cranberry) en een kers. Gojibessen groeien in beschermde valleien van gecultiveerde gebieden in Mongolië en Tibet en bevatten diverse voedingsstoffen. Je kunt gojibessen als snack eten of door allerlei dranken en gerechten roeren, net zoals andere gedroogde vruchten. Daarnaast kun je thee trekken van gojibessen. 
  • Honing: De honing die voor dit recept is gebruikt, is rauw en afkomstig uit Nederland. Rauwe honing is te gebruiken als suikervervanger in bijvoorbeeld (kruiden)thee, smoothies, shakes, ontbijtgerechten en toetjes. Je kunt rauwe honing beter niet verhitten, meebakken of meekoken, omdat dan alle levende enzymen die in de honing zitten verloren gaan. Indien de honing gaat kristalliseren kun je hem weer vloeibaar maken door de honing au-bain-marie te verwarmen (maximaal 40 C). 
  • Stevia: Een natuurlijke zoetstof gemaakt van de steviaplant die geen suikers of koolhydraten bevat en daardoor ook geschikt is voor diabetici en mensen die op hun gewicht en bloedsuikerspiegel willen letten. Stevia vloeistof is 300 keer zoeter dan suiker, dus het is aan te bevelen altijd eerst een zeer lage dosering uit te proberen.

Additional Information about Oranje WK Camu Camu Limonade

SKU recipe70
Superfood Recipes Shake / Smoothie
Suitable for Gluten sensitivity, Lactose intolerance, Nut allergy, Kids, Paleo
Application Shake / Smoothie
Goalmulti Energy

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Oranje WK Camu Camu Limonade

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value