Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Afslank drankje met Afrikaanse Mango (melk vervanger recept)

Een heerlijke zoete drank die de bloedsuikerspiegel reguleert en je ondersteunt bij het afvallen. Het drankje kan heel goed dienen als melk vervanger.

Product Name Price Qty
Irvingia Gabonensis-wild African mango (extract powder) - Superfoodies - 250 Grams
€25.99
Shelled hemp seeds - ORGANIC - Superfoodies - 250 grams
€6.95
Bank Logo's

Details

Een heerlijke zoete drank die de bloedsuikerspiegel reguleert en je ondersteunt bij het afvallen. Het drankje kan heel goed dienen als melk vervanger. 

Aantal personen: voor 1 persoon 

Bereidingstijd: 5 minuten 

Wanneer eet ik dit? tussendoortje

Ingrediënten:

Bereiding: 

Blend eerst gedurende een halve minuut het water met het hennepzaad om een melk te krijgen. Doe dan de overige ingredienten erbij. Deze drank heeft supereigenschappen en is lekker ter vervanging van bijvoorbeeld melk in de koffie. 

Superfoods verwerkt in dit recept: 

 • Hennepzaad: een eiwitrijk zaad dat veel omega-3 vetzuren, aminozuren en fytonutriënten bevat die de weerstand bevorderen en de hart- en bloedvaten, weefsels, organen, cellen en huid gezond houden. Je kunt gepeld hennepzaad mengen door smoothies, notenmixen, salades en soepen. Het zaad kan tevens vermalen worden tot meel, waarna je er glutenvrije koek of brood mee kan bakken of er hennepmelk van kan maken.  
 • Mesquite: Een heerlijke natuurlijke zoetstof met een hoge voedingswaarde die de bloedsuikerspiegel in balans houdt en het immuunsysteem versterkt. Mesquite poeder heeft een op stroop lijkende melisse-achtige smaak met een lichte hint van karamel en is zeer gemakkelijk te verwerken in bijvoorbeeld allerlei soorten smoothies, shakes en amandelmelk. Mesquite kan ook verwerkt worden in allerlei (bij)gerechten zoals noten- en kaassauzen, worteltjestaart en als topping op toetjes. 
 • Honing: een Nederlandse rauwe honing gemaakt van de nectar van vroeg bloeiende bloemen en planten. Deze mild smakende honing is rijk aan mineralen en levende enzymen. Je kunt de honing gebruiken als suikervervanger in bijvoorbeeld (kruiden)thee, smoothies, shakes, lassi’s, ontbijtgerechten en toetjes.
 • Afrikaanse Mango: een superfood dat leptine bevat, een hormoon dat de stofwisseling versnelt en een verzadigd gevoel geeft zonder de leptinegevoeligheid in het lichaam te verminderen. Je kunt Afrikaanse Mango poeder door je favoriete ontbijtgerechten, smoothies, sappen, lassies, shakes en toetjes roeren. Daarnaast kun je de poeder op een salade sprenkelen of mengen door een dressing.

  Additional Information about Afslank drankje met Afrikaanse Mango (melk vervanger recept)

  SKU recipe35
  Superfood Recipes Shake / Smoothie
  Suitable for Gluten sensitivity, Lactose intolerance, Sugarfree diet, Paleo, Candida
  Application Breakfast, Shake / Smoothie
  Goalmulti Weight loss

  Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Afslank drankje met Afrikaanse Mango (melk vervanger recept)

  How do you rate this product? *

    1 2 3 4 5
  Value