Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Free shipping from 150 Euros | Find our offers and product discounts here | These products are NEW in our webshop

Aardappelkoekjes

Bijzondere koekjes gemaakt met haver, amandelmeel en zoete aardappel. Heerlijk voedzaam en vol van smaak.

Product Name Price
Coconut Nectar - Coconut Secret - 355 ml

Out of stock

€10.95
Bank Logo's

Details

Bijzondere koekjes gemaakt met haver, amandelmeel en zoete aardappel. Heerlijk voedzaam en vol van smaak.

Aantal personen: 10 koekjes

Bereidingstijd: 50 minuten (incl. oventijd)

Wanneer eet ik dit? Tussendoortje

Ingrediënten:

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 160 graden. Meng alle ingrediënten samen in een kom tot een beslag (dit kan ook op een lage stand in je keukenmachine). Rol hier 10 balletjes van en druk die plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de plaat 10 minuten zo staan, dan kan de bakpoeder gaan werken. Zet daarna de plaat in de oven. Na ongeveer 25 à 30 minuten zijn ze gaar.

Superfoods verwerkt in dit recept:

  • Cranberries: Biologische cranberries (ook veenbessen genoemd) zijn gedrenkt in biologisch appelsapconcentraat en biologische zonnebloemolie, waarna ze bij lage temperatuur zijn gedroogd. Bevatten diverse vitamines, mineralen, vezels en andere voedingsstoffen.
  • Kokossiroop: Een natuurlijke zoetstof die gemaakt is van de nectar van biologische kokosbloesem. De suiker heeft een heerlijke zoete butterscotch smaak en is met een waarde van 35 toch zeer laag op de Glycemische Index.
  • Honing: De honing die voor dit recept is gebruikt, is rauw en afkomstig uit Nederland. Rauwe honing is te gebruiken als suikervervanger in bijvoorbeeld (kruiden)thee, smoothies, shakes, ontbijtgerechten en toetjes en daarna kun je het gebruiken als ingrediënt in een gezichtsmasker! Je kunt rauwe honing beter niet verhitten, meebakken of meekoken, omdat dan alle levende enzymen die in de honing zitten verloren gaan. Indien de honing gaat kristalliseren kun je hem weer vloeibaar maken door de honing au-bain-marie te verwarmen (maximaal 40 C).
  • Kokosbloesemsuiker: Kokosbloesemsuiker is een natuurlijke zoetstof die gemaakt is van de nectar van biologische kokosbloesem. De suiker heeft een heerlijke zoete butterscotch smaak en is laag op de Glycemische Index. De ideale vervanger voor gewone tafelsuiker.

Additional Information about Aardappelkoekjes

SKU recipe94
Superfood Recipes Snacks
Application Snacks on-the-go
Goalmulti Energy

Customer Reviews - 0 Customer Reviews about Aardappelkoekjes

How do you rate this product? *

  1 2 3 4 5
Value