Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

+31(0)204360230 | Gratis verzending vanaf €59,-, anders €4,90

Mijn winkelwagen

0 items

€ 0,00

Gratis verzending vanaf €59,-, anders €4,90 | Alle acties vind je hier | Deze producten zijn NIEUW 

Immuunsysteem producten | Profiteer van 20% tot 75% korting op deze producten met een korte houdbaarheid 

Doelstellingen

Door de unieke samenstelling en eigenschappen van iedere superfood kan een veelzijdigheid aan doelstellingen met onze superfoods, snacks en supplementen worden bereikt. Vanuit de essentie dat iedere superfood onze cellen op het diepste niveau voedt bereiken we een gezond lichaam van binnen, wat ons zowel de energie, de stralende huid, de sterke weerstand, het slanke lichaam als het algehele gevoel van welbevinden geeft. 

Maak een keuze uit onderstaande doelstellingen om snel en gemakkelijk op weg te gaan naar het bereiken van jouw doelstellingen.

 • Energie

  Energie

  Sommige voeding geeft je een korte energie 'boost', gevolgd door een energie-dip. Deze superfoods geven je de hele dag stabiele energie. Ze houden je wakker, alert en geven je vitaliteit gedurende de hele (werk)dag.


  Bekijk producten
 • Immuunsysteem (Weerstand)

  Immuunsysteem (Weerstand)

  Wat je eet legt een belasting op - of het ondersteunt je immuunsysteem, er zit praktisch niets tussenin. Deze primaire oervoeding helpt je immuunsysteem te herstellen, op te bouwen en te versterken. Niet alleen voor preventie van ziekten, maar om het optimale uit iedere dag te halen.
  Bekijk producten
 • Ontgiften

  Ontgiften

  In een omgeving vol toxiciteit is het nodig om je lijf te helpen 'schoon' te worden en te blijven. Deze superfoods hebben een aangetoond reinigend effect op ons lichaam. Ze trekken als een magneet toxische stoffen naar zich toe en helpen deze uit te scheiden.
  Bekijk producten
 • Spijsvertering (Darmen)

  Spijsvertering (Darmen)

  Alle ziekten beginnen in de darmen werd eens gezegd. Maar ook gezondheid begint daar. Deze superfoods en supplementen helpen o.a. 'slechte' gisten (zoals candida albicans) weer in balans te brengen met de goede bacteriën en helpen een algehele goede balans in onze darmen tot stand te brengen en te behouden.
  Bekijk producten
 • Afslanken

  Afslanken

  Het is niet alleen een teveel aan voeding waardoor je dikker wordt. Het is ook een gebrek aan de juiste voedingsstoffen. Ons lichaam heeft essentiële nutriënten nodig en zonder deze raken we hormonaal uit balans, waardoor ons lichaam plaatselijk meer vet gaat opslaan. Door je lijf beter te voeden met hoge kwaliteit, pure voedingsmiddelen heb je minder trek in zoet en gaat afslanken op een natuurlijke manier vanzelf, terwijl je geniet van lekker eten.
  Bekijk producten
 • Spieropbouw

  Spieropbouw

  Goede training en goede voeding gaan hand in hand. Het is wat je na een intensieve training in je mond stopt dat je uiteindelijke trainingsresultaat bepaalt. Na een goede training geef je je lichaam met deze superfoods op celniveau wat het nodig heeft om in de kortst mogelijke tijd te herstellen en maximaal te presteren.
  Bekijk producten
 • Beauty / Anti-aging

  Beauty / Anti-aging

  Schoonheid zit niet alleen van binnen. Het komt ook van binnenuit. De kwaliteit van je huid is een directe reflectie van wat je in je mond stopt. Voedingsstoffen zoals antioxidanten, mineralen en goede vetten houden onze huid vitaal en jong. Deze producten reinigen en voeden je huid van binnen, voor een schoon en stralend gezicht.
  Bekijk producten