Details
Een heerlijke variatie op het basisrecept voor gezonde chocolade, met gedroogde vijgen en spirulina poeder.
Aantal: 15 stuks
Bereidingstijd: 15 minuten (+ 1 uur in de vriezer)
Wanneer eet ik dit? Tussendoor
Ingrediënten:
Voor het basisrecept
- 200 gram kokosolie extra vierge
- 40 gram rauwe cacaopoeder
- 4 el dadelpasta*
- snuf zeezout
Aanvullende ingrediënten
- 2 el gepofte boekweitkorrels (of amandelschaafsel)
- 2 gehakte gedroogde vijgen
- 1 tl spirulinapoeder
Bereiding:
Gebruik het gesmolten basisrecept voor chocola en roer de rest van de ingrediënten er goed doorheen. Giet het mengsel in siliconen vormpjes en zet ze 1 uurtje in de vriezer om op te stijven.
Tip: Bewaar de chocolaatjes in de koelkast of vriezer om smelten te voorkomen
Extra informatie over Crunchy Greenflowers
Artikelnummer | recipe131 |
---|---|
Superfood Recepten | Snacks |
Ingrediënten | Cacaopoeder |
Geschikt bij | Gluten sensitiviteit, Lactose intolerantie, Noten allergie, Kinderen, Paleo |
Toepassing | Snacks on-the-go |
Doelstelling | Energie |