Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Mijn winkelwagen

0 items

€ 0,00

Gratis verzending vanaf 59 euro | Alle acties vind je hier | Deze producten zijn NIEUW | Van deze producten moeten we af (einde houdbaarheid) 10% tot 50% korting, op=op. Profiteer hier |

Zelf chocolade maken - Basisrecept

Met dit basisrecept maak je gemakkelijk zelf heerlijke en voedzame chocolade, bomvol vitaminen en mineralen. 

Productnaam Prijs Aantal
Cacaopoeder - Superfoodies - 250 gram
€ 9,35
Fijne Roze Himalayazout - Superfoodies - 250 gram
€ 3,95
Kokosolie Extra Virgin Biologisch - 325 ml
€ 11,50
Gedroogde dadels - Superfoodies - 250 gram
€ 4,95
Bank Logo's

Details

Wie wist dat zelf chocolade maken zó makkelijk zou zijn? Met dit basisrecept maak je gemakkelijk zelf heerlijke en voedzame chocolade, bomvol vitaminen en mineralen. 

Aantal: 12 grote chocolaatjes

Bereidingstijd: 15 minuten (+ 1 uur in de vriezer)

Wanneer eet ik dit? Tussendoor

Ingrediënten:
  • 200 gram kokosolie extra vierge
  • 40 gram rauwe cacaopoeder
  • 4 el dadelpasta* 
  • snuf zeezout
Bereiding:
 Smelt de olie au-bain-marie en roer de rest van de ingrediënten er goed doorheen. Giet het mengsel in siliconen vormpjes en zet ze 1 uurtje in de vriezer om op te stijven.
Tip: Bewaar de chocolaatjes in de koelkast of vriezer om smelten te voorkomen. 
* Zo maak je de dadelpasta:
200 gram (+/- 15) zachte ontpitte medjooldadels geblend met 70 ml water in een kleine blender. De dadelpasta kun je 10 dagen in een afgesloten bakje in de koelkast bewaren.

 

Extra informatie over

Artikelnummer recipe128
Superfood Recepten Snacks
Ingrediënten Cacaopoeder
Geschikt bij Gluten sensitiviteit, Lactose intolerantie, Noten allergie, Kinderen, Paleo
Toepassing Snacks on-the-go
Doelstelling Energie

Klantenreviews - 0 Klantenreviews over

How do you rate ? *

  1 2 3 4 5
Waardering