Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Mijn winkelwagen

0 items

€ 0,00

Gratis verzending vanaf 59 euro | Alle acties vind je hier | Deze producten zijn NIEUW | Van deze producten moeten we af (einde houdbaarheid) 10% tot 50% korting, op=op. Profiteer hier |

Pasta Alfredo met Braziliaanse ginseng

Dit is een superfood rawfood recept voor rauwe courgettepasta, die enorm lekker smaakt dankzij de notenrijke superfood Alfredosaus.

Productnaam Prijs Aantal
Fijne Roze Himalayazout - Superfoodies - 250 gram
€ 3,95
Cashewnoten - Superfoodies - 500 gram
€ 14,95
Braziliaanse Ginseng - Superfoodies - 100 gram
€ 16,50
Spiral Slicer - Spirooli - Groente en fruit rasp machine
€ 33,95
Bank Logo's

Details

Dit is een superfood rawfood recept voor rauwe courgettepasta, die enorm lekker smaakt dankzij de notenrijke superfood Alfredosaus.

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten (exclusief weektijd)

Wanneer eet ik dit? lunch, diner

Ingrediënten:

Bereiding:

Week de noten/zaden gedurende 4 uur. Spoel ze als ze geweekt zijn goed af en laat ze daarna uitlekken. Doe de geweekte noten/zaden vervolgens samen met overige ingrediënten voor de saus in een blender en pureer het geheel tot een gladde massa. Giet de saus over de spaghetti en dien het op. Lekker met wat verse Italiaanse groene kruiden of een groene salade.

Superfoods verwerkt in dit recept:

  • Cashewnoten: Voor dit recept zijn rauwe cashewnoten gebruikt, die bekend staan om hun heerlijke volle smaak. Je kunt de noten zo eten of combineren met andere noten en/of gedroogd fruit. Rauwe cashewnoten bevatten onder andere omega 3 vetzuren, calcium, ijzer en magnesium. 
  • Braziliaanse ginseng: Een wortelextract uit Brazilië dat diverse vitamines, mineralen, elektrolyten, aminozuren, hormonen en sporenelementen bevat, waaronder germanium. Braziliaanse ginseng behoort officieel niet tot de ginsengfamilie maar heeft wat betreft de bijzondere eigenschappen wel sterke overeenkomsten met ginseng. Je kunt het poederextract eenvoudig roeren door je favoriete smoothie, shake, sap, limonade of vloeibare gerecht.
  • Hennepolie: Een heerlijke biologische olie met een milde nootachtige smaak die de ideale basis vormt voor saladedressings of andere koude gerechten. Hennepolie is niet geschikt voor verhitting maar kan wel direct na het koken of bakken over warme gerechten worden gesprenkeld om je gerecht een extra lekkere smaak te geven. 
  • Himalayazout: Een zuiver, ongeraffineerd zout dat mineralen bevat en afkomstig is uit de oerzeeën die miljoenen jaren geleden voorkwamen in het Himalayagebergte van Pakistan, in een tijd dat milieuvervuiling nog niet bestond. Je kunt Himalayazout over koude en warme gerechten strooien en door smoothies, toetjes en andere lekkernijen roeren.

Extra informatie over

Artikelnummer recipe69
Superfood Recepten Lunch, Diner
Geschikt bij Gluten sensitiviteit, Lactose intolerantie, Kinderen, Paleo
Toepassing Lunch, Diner
Doelstelling Energie

Klantenreviews - 0 Klantenreviews over

How do you rate ? *

  1 2 3 4 5
Waardering