Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Mijn winkelwagen

0 items

€ 0,00

Gratis verzending vanaf 59 euro | Alle acties vind je hier | Deze producten zijn NIEUW | Van deze producten moeten we af (einde houdbaarheid) 10% tot 50% korting, op=op. Profiteer hier |

Haverboekweitkoek met chocoladetopping

Dit is een feestelijk tussendoortje wat je zelfs als ontbijt of lunch kunt eten. Je kunt de koek ook gebruiken als pannenkoek en er wat appel en rozijnen doorheen doen of wat amandelpasta erop smeren.

Productnaam Prijs Aantal
Rauwe Zomerhoning - Honing van de Koning - 500 Gram

Dit product is niet op voorraad

€ 5,95
Cacaopoeder - Superfoodies - 250 gram
€ 9,35
Bank Logo's

Details

Dit is een feestelijk tussendoortje wat je zelfs als ontbijt of lunch kunt eten. Je kunt de koek ook gebruiken als pannenkoek en er wat appel en rozijnen doorheen doen of wat amandelpasta erop smeren.

Ook een ideaal gerechtje voor kids!

Aantal personen: 1 persoon

Bereidingstijd: 20 minuten

Wanneer eet ik dit? Tussendoortje, ontbijt, lunch

Ingrediënten:

Voor de koek:

  • 50 ml havermeel
  • 50 ml boekweitmeel
  • 1 ei
  • 1/2 banaan
  • 1 el koek & speculaaskruiden
  • klein scheutje rauwe honing als je daar behoefte aan hebt
  • 1 a 2 el water (zodat het niet te dik is)

Voor de chocoladevulling:

Bereiding:

Blender alle ingrediënten voor de koek tot een gladde romige massa. Verhit een klontje roomboter of ghee in een koekenpan en bak de koek aan beide kanten lichtbruin (gebruik een deksel voor het bakken zodat ook de binnenkant gaar zal worden). 

Blender vervolgens de ingrediënten voor de vulling tot een smeuige massa. Besmeer de koek met de pasta en geniet ervan!

Superfoods verwerkt in dit recept:

  • Honing: De honing die voor dit recept is gebruikt, is rauw en afkomstig uit Nederland. Rauwe honing is te gebruiken als suikervervanger in bijvoorbeeld (kruiden)thee, smoothies, shakes, ontbijtgerechten en toetjes en daarna kun je het gebruiken als ingrediënt in een gezichtsmasker! Je kunt rauwe honing beter niet verhitten, meebakken of meekoken, omdat dan alle levende enzymen die in de honing zitten verloren gaan. Indien de honing gaat kristalliseren kun je hem weer vloeibaar maken door de honing au-bain-marie te verwarmen (maximaal 40 C).
  • Rauwe cacao poeder: Een heerlijke cacao die in tegenstelling tot chocolade ongeraffineerd is, waardoor het geen suiker en melk bevat. Rauwe cacaopoeder bevat diverse vitamines, mineralen, vezels en essentiële vetzuren en kan door een smoothie, notenmelk of sap geroerd worden. Daarnaast kun je rauwe cacaopoeder als basis gebruiken voor allerlei zoete lekkernijen.
  • Vanille poeder: Dit vanille poeder is rauw, geheel natuurlijk en bevat geen vulmiddelen en andere ongewenste toevoegingen zoals suiker. Vanille poeder is bij uitstek geschikt als smaakmaker in smoothies, sappen en zoete gerechten zoals ontbijtjes en toetjes.
  • Kokosolie: een tropische olie die rijk is aan plantaardige verzadigde vetzuren. Je kunt kokosolie gebruiken voor bij het bakken, braden en frituren of als smeersel gebruiken. Ook zeer voedend en verzorgend voor haar, lippen en huid en tevens bruikbaar als massageolie of als ingrediënt voor etherische olie. Smeerbaar op kamertemperatuur, vloeibaar vanaf 28°C.

Extra informatie over

Artikelnummer recipe95
Superfood Recepten Ontbijt, Lunch, Snacks
Toepassing Ontbijt, Lunch, Snacks on-the-go
Doelstelling Energie

Klantenreviews - 0 Klantenreviews over

How do you rate ? *

  1 2 3 4 5
Waardering