Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Mijn winkelwagen

0 items

€ 0,00

Gratis verzending vanaf 59,- euro | Alle acties vind je hier | Deze producten zijn NIEUW | Van deze producten moeten we af (einde houdbaarheid) 20% tot 75% korting, op=op. Profiteer hier |

Gezonde Tiramisu

Het gezonde alternatief voor de dessert klassieker, zuivelvrij en zonder geraffineerde suikers.

Productnaam Prijs Aantal
Gedroogde kokossnippers - Superfoodies - 100 gram
€ 1,51
Kokospalmsuiker - Superfoodies - 100 gram
€ 2,99
Mushroom Coffee Cordyceps & Chaga - 25 gram (Four Sigma Foods)
€ 11,00
Kokosolie Extra Virgin Biologisch - 325 ml
€ 10,95
Lovechock Puur/Nibs - 40 Gram
€ 2,99
Bank Logo's

Details

Het gezonde alternatief voor de dessert klassieker, zuivelvrij en zonder geraffineerde suikers.

Aantal: 6 porties

Bereidingstijd: 90 minuten

Wanneer eet ik dit? Toetje

Ingrediënten:

Voor de biscuit

  • 135 gram amandelmeel
  • 50 gram kokosbloesemsuiker
  • 3 eieren (2 gesplitst, 1 heel)
  • 20 gram zachte kokosolie
  • 1 tl wijnsteenbakpoeder
  • snuf zeezout

Voor de room

  • 500 ml  kokosyoghurt
  • 2 zakjes mushroom coffeemix
  • ahornsiroop
  • 100 gram pure chocolade (72-100%) (houd 1 blokje apart om te raspen)
  • 3 grote eieren
  • kokosrasp
Bereiding:
Deel 1:
1. Warm de oven voor op 180 graden
2. Klop de twee eiwitten op en bewaar deze in de koelkast
3. Meng het meel met de kokosolie, kokosbloesemsuiker, wijnsteenbakpoeder, zout en 1 heel ei
4. Voeg voorzichtig het opgeklopte eiwit toe. Het biscuitmengsel plakt hoef je niet te kunnen kneden
5. Bedek een bakplaat met bakpapier en schep met een lepel het mengsel op de bakplaat of in een ovenschaaltje met bakpapier, in een rechthoek van ongeveer 1 ½ cm dik en bak in +/- 15 min. gaar laat daarna afkoelen

Deel 2:
1. Gebruik het eigeel van 3 eieren en meng dit met een scheut ahornsiroop tot een romig geheel
2. Smelt de chocolade (-1 blokje voor de rasp) au-bain-marie en voeg het eigeelmengsel toe
3. Meng in een diep bord 1 zakje coffeepoeder met 50 ml water
4. Snij het cakebiscuit in lange-vinger-repen, doop ze in het coffeewater en bedek de bodem van de ovenschaal hiermee
5. Verdeel hier gelijkmatig de laag chocola en daarbovenop de kokosyoghurt overheen
6. Maak af met rauwe cacaopoeder (eventueel door een zeefje), wat extra coffeepoeder, kokosrasp en geraspte pure chocola. Zet een half uurtje afgedekt in de koelkast

Tip: dit staat ook erg leuk in een glas, in laagjes opgebouwd!

Extra informatie over

Artikelnummer recipe160
Superfood Recepten Snacks
Ingrediënten Kokosolie
Geschikt bij Gluten sensitiviteit, Lactose intolerantie, Zwangerschap
Toepassing Snacks on-the-go
Doelstelling Energie

Klantenreviews - 0 Klantenreviews over

How do you rate ? *

  1 2 3 4 5
Waardering